Drogerie

Sonett Intenzivní pomerančový čistič 500 ml

Značka: SONETT
5.0

Intenzivní pomerančový čistič od značky Sonett použijte k úklidu hladkých voděodolných povrchů v domácnosti. Ideální k úklidu kuchyně, koupelny, WC i dílny.

119
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sonett Intenzivní pomerančový čistič 500 ml

50149065

Úvod

Intenzivní pomerančový čistič od značky Sonett použijte k úklidu hladkých voděodolných povrchů v domácnosti. Je ideální k úklidu povrchů v kuchyni, koupelně, na WC, v dílně a dalších. Vysoce koncentrovaný přípravek s pomerančovým olejem aktivně odstraňuje odolnou špínu a zaschlou mastnotu za sporáku, digestoře i kovového nádobí. Suroviny použité při výrobě pocházejí z BIO dynamického nebo ekologického zemědělství či volného sběru. Přípravek je snadno biologicky odbouratelný a díky tomu podporuje udržitelnost v domácnosti. Vhodný i pro domácí septiky. 

Hlavní vlastnosti:

  • univerzální čistič na všechny povrchy
  • s pomerančovým olejem
  • 100% biologicky odbouratelné složení

Použití

Dávkování: podle úrovně znečištění použijte přípravek neředěný nebo ho nařeďte vodou do poměru 1:10. Na čištění oken a podlah: 5 ml na 10 l vody.


Upozornění

Nebezpečné látky: Laurylsulfát sodný založený na přírodním lineárním mastném alkoholu C12-14. Obsahuje d-limonen z esenciálního oleje ze sladkého pomeranče a pomerančové kůry. Může vyvolat alergickou kožní reakci. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. Při podráždění kůže nebo vyrážce: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Kontaminovaný oděv před opětovným použitím vyperte. Odstraňte obsah/obal podle místních předpisů. Obsahuje přírodní limonene: může vyvolat podráždění při kontaktu s pokožkou. Škodlivý pro vodní organismy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.