Elektronika

Stadler Form Oskar Little White zvlhčovač vzduchu

Zvlhčovač vzduchu Stadler Form Oskar Little zajistí ideální vlhkost v místnostech až do 30 m², a to díky technologii přirozeného odparu vody.

3 050
Doprava zdarma

O produktu: Stadler Form Oskar Little White zvlhčovač vzduchu

50148332

Klíčové benefity

  • pomocí přirozeného odparu do vzduchu dostane až 200 g vody za hodinu
  • optimální vlhkost vzduchu zajistí v místnostech velkých až 30 m²
  • nádoba na vodu o objemu až 2,5 l a automatické vypnutí po vyčerpání vody
  • dvě úrovně výkonu a noční režim
  • přidejte esenciální olej a potěšte své tělo i duši
  • Premium Servis: rychlé vyřízení reklamace do 15 dnů formou Pick & Return

Pokud vám záleží na zdravém ovzduší v domácnosti a smýšlíte ekonomicky, máme pro vás skvělou zprávu. Stejně jako jeho větší bratři, i Oskar Little využívá technologie přirozeného odparu, která je nejekonomičtějším řešením při zachování maximálního výkonu zvlhčovače vzduchu. Nechte jej zajistit ideální klima v místnostech do 30 m².


Stadler Form. Seznamte se se zvlhčovačem vzduchu Oskar Little.

Seznamte se se zvlhčovačem vzduchu Oskar Little

Výkonný zvlhčovač vzduchu Oskar Little dokáže do vzduchu dostat až 200 g vody za hodinu. Hravě si poradí se suchým vzduchem v místnostech až do 30 m². Jeho vysoké pracovní nasazení však vaše smysly nezpozorují. Oči neuvidí přirozeně odpařenou vodní páru a uši potěší nízká hlučnost ve stejné intenzitě jako lidský šepot.

Stadler Form. Jak funguje zvlhčovač vzduchu Oskar Little?

Jak funguje zvlhčovač vzduchu Oskar Little?

Odpařovací zvlhčovač vzduchu Oskar Little pracuje na principu přirozeného odparu, který se vyskytuje také v přírodě. Takový způsob zvlhčování je velmi šetrný a účinný. Vlhkost v místnosti stoupá poměrně rychle, ale zároveň nehrozí přesycení vzduchu vodními parami. Nádoba na vodu má velkorysý objem, a to až 2,5 litrů.

Stadler Form. S láskou k přírodě.

S láskou k přírodě

Stadler Form myslí ekologicky, což dokazuje i inovativní antibakteriální filtr pro zvlhčovače vzduchu Oskar Little. Filtr je vyroben výhradně z rostlinných a textilních vláken, není v něm použit ani kousek plastu. Filtry nasáknou vodou a ventilátor umístěný v horní části přístroje zajistí šíření vlhkosti. Zvolit si můžete jednu ze dvou úrovní výkonu ventilátoru.

Stadler Form. Doplňky a funkce, které potěší.

Doplňky a funkce, které potěší

Díky nočnímu režimu se LED indikátory zvlhčovače Oskar Little dají ztlumit nebo úplně vypnout a nebudou vás rušit během spánku. Ukazatel úrovně hladiny vody se nachází na boční straně a je podsvícený. Oskar je vhodný i pro aromaterapii. Již pár kapek esenciálního oleje se postará o rozptýlení vaší oblíbené vůně v místnosti.

Stadler Form. Rychlé a snadné doplňování vody.

Rychlé a snadné doplňování vody

Výklopná dvířka na boční straně přístroje slouží ke snadnému doplnění vody. Není tedy třeba zvlhčovač složitě otevírat a rozebírat. K doplnění vody vám postačí konvice či sklenička. Jakmile zvlhčovači Oskar Little v nádržce dojde voda, sám se bezpečně vypne a oznámí vám to.

Stadler Form. Z rukou designérů.

Z rukou designérů

Produktoví designéři vdechli celé rodině Oskar (Oskar Little, Oskar, Oskar Big) unikátní design. Díky němu budou tyto zvlhčovače nepřehlédnutelným kouskem ve vaší domácnosti. Designéři ve spolupráci s inženýry zabalili vysoký výkon zvlhčovačů vzduchu Oskar do neuvěřitelně kompaktních rozměrů.

Stadler Form. Co naleznete v balení?

Co naleznete v balení?

Zvlhčovač vzduchu Oskar Little je vybaven nejen antibakteriálním filtrem, ale také postříbřenou dezinfekční kostkou Water Cube™. Ta zajistí hygienické zvlhčování bez množení bakterií. Do ovzduší se tak dostane jen čistá vodní pára.

Stadler Form. Aromaterapie se zvlhčovačem Oskar Little.

Aromaterapie pro duši

Vůně ovlivňuje naši náladu, mysl, a dokonce i zdravotní stav. Aromaterapie je druh alternativní medicíny, ve které se využívají esenciální oleje. Jediným nádechem vůně ze zvlhčovače Oskar Little potěšíte své tělo i duši.

Stadler Form. Zázračné esenciální oleje.

Esenciální oleje

Účinky aromaterapie si vychutnejte se 100% čistými esenciálními oleji od Stadler Form nebo Doterra. Do zvlhčovače Oskar Little můžete použít i jiné esenciální oleje bez obsahu alkoholu.

Stadler Form. Premium Servis.

Premium Servis

V rámci prémiových služeb jsme s našimi zákazníky neustále v kontaktu. V případě reklamace odevzdejte zdarma výrobek v kterékoli Zásilkovně a opravený a plně funkční vám ho kurýr bezplatně přiveze zpět domů. Garantujeme také rychlé vyřízení reklamace, a to nejpozději do 15 dnů.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.