Elektronika

Stadler Form Lucy White aroma difuzér

Přenosný aroma difuzér Stadler Form Lucy díky zabudované baterii rozptyluje vůni esenciálního oleje až 6 hodin. Unikátní efekt plamene svíčky Amber Light™ se postará o romantickou atmosféru v obýváku nebo třeba ložnici.

879
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Stadler Form Lucy White aroma difuzér

50148335

Klíčové benefity

  • jantarové světlo Amber Light™ vytváří efekt hořící svíčky
  • vestavěná baterie zajistí provoz až 6 hodin
  • pomocí ultrazvukové technologie dokáže pracovat až 10 hodin
  • díky napájení přes USB je vhodná i na cesty či do kanceláře
  • přidejte esenciální olej a potěšte své tělo i duši
  • Premium Servis: rychlé vyřízení reklamace do 15 dnů formou Pick & Return

Přenosný aroma difuzér Lucy díky zabudované baterii rozptyluje vůni esenciálního oleje až 6 hodin. A to bez otravných kabelů. Unikátní efekt plamene svíčky AmberLight™ se postará o romantickou atmosféru a vaše oblíbená vůně místnost krásně provoní, uklidní vaši mysl a uvolní tělo.


Stadler Form. Jedinečné jantarové světlo Amber Light™.

Jedinečné jantarové světlo Amber Light™

Jantarové světlo Amber Light™ vycházející z aroma difuzéru Lucy přináší do vašich domovů efekt hořící svíčky. Ve vašich obývácích a jídelnách se tak rozhostí romantická atmosféra a rozptýlí vůně esenciálních olejů.

Stadler Form. Díky zabudované baterii si magickou hru světla a vůně aroma difuzéru Lucy vychutnáte až 6 hodin, a to kdekoli a kdykoli.

Magická hra světla a vůně kdekoli a kdykoli

Díky zabudované baterii si magickou hru světla a vůně aroma difuzéru Lucy vychutnáte až 6 hodin, a to kdekolia kdykoli. Pokud upřednostníte šíření vůně bez světla, jediným tlačítkem Amber Light™ ztlumíte nebo úplně vypnete.

Stadler Form. Jak funguje aroma difuzér Lucy?

Jak funguje aroma difuzér Lucy?

Vodu smíchanou s pár kapkami esenciálních olejů mění aroma difuzér Lucy díky ultrazvukové technologii na mimořádně jemnou voňavou mlhu. Tu rozptyluje ve vašem obývacím pokoji či ložnici. Jedná se o nejšetrnější a nejúčinnější způsob šíření vůně esenciálních olejů.

Stadler Form. Bezpečné automatické vypnutí aroma difuzéru Lucy.

Bezpečné automatické vypnutí

Nebojte se aroma difuzér Lucy nechat puštěný, i když odcházíte z místnosti. Po vyčerpání směsi vody a oleje se difuzér automaticky vypne. Na jedno naplnění 50 ml nádržky a připojená ke zdroji rozptyluje vůni v místnosti až 10 hodin.

Stadler Form. Aroma difuzér Lucy je jednoduchý na údržbu.

Jednoduchá údržba

Údržba Lucy je velmi jednoduchá, stačí ji jednou za čas vytřít zvenčí navlhčeným hadříkem a důkladně osušit. Na ultrazvukovou membránu a vnitřní části můžete použít standardní odvápňovač do domácnosti nebo originální Cleaner & Descaler z nabídky Stadler Form.

Stadler Form. Díky přitažlivému jantarovému světlu, kompaktním rozměrům, elegantnímu designu a USB připojení k externí baterii si užijete aromaterapii v každé místnosti vašeho domova.

Je vítězem v každém ohledu

Díky přitažlivému jantarovému světlu, kompaktním rozměrům, elegantnímu designu a USB připojení k externí baterii si užijete aromaterapii v každé místnosti vašeho domova.

Stadler Form. Aromaterapie s aroma difuzérem Lucy.

Aromaterapie pro duši

Vůně ovlivňuje naši náladu, mysl, a dokonce i zdravotní stav. Aromaterapie je druh alternativní medicíny, ve které se využívají esenciální oleje. Jediným nádechem vůně z difuzéru Lucy potěšíte své tělo i duši.

Stadler Form. Zázračné esenciální oleje.

Zázračné esenciální oleje

Účinky aromaterapie si vychutnejte se 100% čistými esenciálními oleji od Stadler Form nebo Doterra. Do aroma difuzéru Lucy můžete použít i jiné esenciální oleje bez obsahu alkoholu.

Stadler Form. Premium Servis.

Premium Servis

V rámci prémiových služeb jsme s našimi zákazníky neustále v kontaktu. V případě reklamace odevzdejte zdarma výrobek v kterékoli Zásilkovně a opravený a plně funkční vám ho kurýr bezplatně přiveze zpět domů. Garantujeme také rychlé vyřízení reklamace, a to nejpozději do 15 dnů.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.