Drogerie

Savo Prim dezinfekční prostředek Květinová vůně 1,2 l

Značka: SAVO

Dezinfekční prostředek s květinovou vůní Savo Prim má univerzální použití. Je ideální k dezinfekci hraček, kotců domácích zvířat a všech omyvatelných povrchů v domácnosti.

65
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Savo Prim dezinfekční prostředek Květinová vůně 1,2 l

50148789

Úvod

Dezinfekční prostředek s květinovou vůní Savo Prim má univerzální použití. Je ideální k dezinfekci hraček, kotců domácích zvířat a všech omyvatelných povrchů v domácnosti. Účinně vyčistí, vydezinfikuje a dodá vašemu domovu nádech svěží čistoty. Spolehlivě likviduje 99,9 % bakterií, virů, kvasinek a vláknitých plísní. Zanechává příjemnou vůni květin. 

Hlavní vlastnosti:

  • dezinfikuje všechny povrchy
  • ideální do domácnosti se zvířaty
  • univerzální použití

Složení

Účinná látka: chlornan sodný 47 g/kg (4,7 %). Další látky: méně než 5 % aniontové povrchově aktivní látky, parfém.


Použití

Použití v domácnosti: Univerzální použití. Použijte jej k mytí a dezinfekci ploch a podlah, sanitární keramiky, WC, dřezů a kuchyňských potřeb. Dále také na hračky a zvířecí kotce.

Příprava roztoku a ředění: Do 1 litru vody přidejte 200 ml přípravku Savo Prim (5 plných uzávěrů) a nechte působit 30 minut. Hračky, předměty a plochy, které přichází do styku s potravinami, opláchněte po 30 minutách pitnou vodou. Na zabezpečení virucidního účinku aplikujte neředěný přípravek, nechte působit 60 minut a potom opláchněte.

Nepoužívejte na: eloxovaný hliník a linoleum. V případě pochybností, nového nebo neobvyklého povrchu, barevných ploch nebo lakovaného dřeva, lakovaného kovu, mramoru, vinylu, pochromovaných povrchů (poškozených nebo v nízké kvalitě) a poškozených povrchů přípravek nejprve vyzkoušejte na malé nenápadné ploše.

1 uzávěr = 40 ml. Savo Prim má bezpečnostní uzávěr. Stlačte na vyznačených bočních plochách a odšroubujte.


Upozornění

H290 Může být korozivní pro kovy. H314 Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. H410 Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P234 Uchovávejte pouze v původním obalu. P273 Zabraňte uvolnění do životního prostředí. P280 Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. P303 PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): P361 Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. P353 Opláchněte kůži vodou/osprchujte. P305 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: P351 Několik minut opatrně oplachujte vodou. P338 Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P310 Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře. P391 Uniklý produkt seberte. P501 Odstraňte obal v souladu se zákonem o odpadech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.