Drogerie

Savo Koupelna sprej na vodní kámen 500 ml

Značka: SAVO

Savo Koupelna prostředek na vodní kámen ve spreji odstraňuje dokonale odstraňuje nečistoty a usazeniny. Zanechává dokonale čisté povrchy s jemnou vůní.

69
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Savo Koupelna sprej na vodní kámen 500 ml

50148782

Úvod

Savo Koupelna prostředek na vodní kámen ve spreji odstraňuje dokonale odstraňuje nečistoty a usazeniny. Zanechává dokonale čisté povrchy s jemnou vůní. Pěna aktivně rozpouští nečistoty a mastnotu. Poradí si i se skvrnami od mýdla, vody a vodním kamenem. Tento čisticí prostředek můžete použít na vanu, umyvadlo, WC, obklady nebo vodovodní baterie. 

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje usazeniny a skvrny
  • ideální do koupelny a na WC
  • zanechává jemnou vůni

Použití

Nastříkejte na čištěnou plochu, nechte působit několik minut, a poté opláchněte. V případě odolných usazenin proces zopakujte. Po vyčištění otřete vlhkým hadříkem.


Upozornění

H318 Způsobuje vážné poškození očí. P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P280 Používejte ochranné pryžové rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. P305+P351+P338+P310 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.