Kosmetika

Bioregena Organický sprej na opalování pro děti BIO SPF50 90 ml

Značka: BIOREGENA
Produktová řada: Sunscreen

Organický sprej na opalování pro děti BIO SPF 50 Bioregena zajišťuje vysokou ochranu proti slunci. V BIO kvalitě, s minerálním filtrem a arganovým olejem. Voděodolný.

699
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Bioregena Organický sprej na opalování pro děti BIO SPF50 90 ml

50148106

Úvod

Organický sprej na opalování pro děti BIO SPF 50 od Bioregena s minerálním filtrem poskytuje vysokou ochranu proti slunci všem typům pokožky. Přípravek je v BIO kvalitě a certifikován. Snadno se nanáší, roztírá a nezanechává mastné stopy. Sprej na opalování je tak nejen praktický, ale díky arganovému oleji i pečující. Jedná se o produkt přírodního původu, který je vhodný také pro vegany.  

Hlavní vlastnosti:

  • vysoká ochrana SPF 50
  • pro všechny typy pokožky, včetně citlivé
  • voděodolné složení
  • nejvyšší úroveň BIO certifikace: ECOCERT a COSMOS ORGANIC
  • 100% přírodní původ

Složení

Minerální filtry – odráží UV záření, arganový olej – zvláčňuje, hydratuje a obnovuje vitalitu.


Použití

Před pobytem na slunci aplikujte na pokožku dostatečnou vrstvu přípravku a rovnoměrně rozetřete. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Ačkoliv je krém voděodolný, doporučujeme ho v průběhu opalování nanášet opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje. Vyhněte se kontaktu s očima. Kdyby k němu došlo, oči pečlivě vypláchněte čistou vodou.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. Nevystavujte kojence ani malé děti přímému slunci. Žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu před sluncem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.