Doplněk stravy

Nupreme Super Greens BIO 200 g

Značka: NUPREME

Nupreme Super Greens BIO je trojkombinace zelených superpotravin nabitá fytonutrienty. Obsažené látky povzbuzují organismus i přirozenou obranyschopnost.

659

Cena za 100 g: 329,50 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Nupreme Super Greens BIO 200 g

50148386

Úvod

Chybí vám energie, abyste přeprali únavu? Nupreme Super Greens BIO je trojkombinace zelených superpotravin nabitá fytonutrienty. Obsahuje sušenou šťávu z listů mladého ječmene, který povzbuzuje organismus díky obsahu vitaminů a minerálních doplňků. Spirulina a chlorela působí jako antioxidanty, podporují přirozenou obranyschopnost, vitalitu a příliv energie. Prášek k přípravě nápoje neobsahuje konzervační látky ani syntetická aromata a je doladěný do skvělé pistáciové příchuti.

Hlavní vlastnosti

  • chlorella je bohatý zdroj chlorofylu a beta karotenu, napomáhá pročištění organismu a podporuje příliv energie, působí jako antioxidant
  • spirulina je přírodní zdroj minerálních látek a stopových prvků, podporuje tonus a vitalitu, antioxidant
  • zelený ječmen povzbuzuje organismus díky obsahu vitaminů a minerálních doplňků z přírodního zdroje

Dávkování

Zarovnanou odměrku prášku rozmíchejte v 250 ml chladné neperlivé vody a užívejte 2x denně nalačno.


Složení

BIO sušená šťáva z listů mladého ječmene v RAW kvalitě, BIO sladkovodní řasa chlorella, BIO sladkovodní sinice spirulina, přírodní aroma pistácie, steviol-glykosidy (sladidlo). Bez konzervačních látek a syntetických aromat. 


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte uvedené dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Těhotné a kojící ženy použití přípravku musí konzultovat se svým lékařem. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah malých dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.