Kosmetika

Annemarie Börlind Aquanature Osvěžující čisticí pěna 50 ml

Osvěžující čisticí pěna Annemarie Börlind Aquanature intenzivně pečuje o dehydratovanou pleť. Dokonale čistí a zanechává vláčnou a hedvábně hebkou pokožku.

439
Ušetříte 20%

Původní cena:  549 Kč  ·  sleva 110 Kč

Nejnižší cena před slevou: 549 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind Aquanature Osvěžující čisticí pěna 50 ml

50148878

Úvod

Osvěžující čisticí pěna Aquanature od značky Annemarie Börlind čistí a zároveň vyživuje. Pleť je po použití svěží a bez pocitu pnutí. Přípravek ji totiž díky jemnému složení nevysušuje. Obsahuje rostlinné tenzidy, botanickou kyselinu hyaluronovou a další kombinace látek – všechny tyto složky přispívají k posílení hydrolipidového pláště pokožky. Pleť je díky tomu chráněná před vnějšími vlivy. Vhodná pro vegany.

Šetrná k pokožce i k přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě produktů. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • vhodná pro suchou pleť okolo 30. roku
  • důkladně čistí
  • zvlhčuje a hydratuje

Seznamte se s řadou Aquanature

Trápí vás suchá pleť? Řada Aquanature z dílny Annemarie Börlind je tu pro vás. Produkty z této řady čistí a intenzivně hydratují. Zároveň pokožku posilují, tak aby odolala vnějším vlivům. Ve výsledku je svěží a zářivá. Svěřte se do péče přírodní a veganské kosmetiky. Je oblíbená nejen u žen, ale i u mužů.


Složení

Extrakt z aloe vera – zvlhčuje a zklidňuje, aktivní čistící látky rostlinného původu (na bázi kokosového oleje a glukózy) – čistí pleť, extrakt z rosolovky řasotvaré (má chemickou strukturu podobnou struktuře kyseliny hyaluronové) – hydratuje, vyhlazuje a zklidňuje.


Použití

Ráno a večer pěnu vmasírujte do navlhčené pokožky. Následně důkladně opláchněte vodou. Nejlepších výsledků dosáhnete používáním čisticí pěny, séra a denního i nočního krému ze stejné řady.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.