Drogerie

Sodasan Bělící prostředek 500 g

Značka: SODASAN

Bělicí prostředek Sodasan rozpouští i ty nejodolnější skvrny. Zároveň udržuje bílé prádlo dokonale bílé. Využijte ho v kombinaci s klasickým pracím prostředkem.

139
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sodasan Bělící prostředek 500 g

50148592

Úvod

Bělicí prostředek obsahuje složky výhradně přírodního původu, puer a prací sodu. A ač v něm nenajdete žádné syntetické ingredience (ani chlór), silou se vyrovná konvenčním bělicím prostředkům. Ať už se potřebujete zbavit odolných skvrn ze stálobarevného prádla, na které běžný prací prášek nestačí. Nebo chcete bílé oblečení ochránit před zašednutím. Bělicí prostředek od Sodasan vám s tím pomůže. Můžete jej použít jako podpůrný prostředek do myčky nádobí na odstranění skvrn od kávy a čaje.

Hlavní vlastnosti:

  • můžete ho použít na stálobarevné prádlo
  • najdete pro něj i další využití v domácnosti
  • je snadno biologicky odbouratelný

Upozornění

Dráždí pokožku. Může způsobit vážné poškození očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití: v případě nevolnosti kontaktujte toxikologické středisko nebo lékaře. Při vdechnutí: při dýchacích potížích vyjděte na čerstvý vzduch a zůstaňte v poloze, v níž se snáze dýchá. Při kontaktu s pokožkou omyjte vodou a mýdlem. Při zasažení očí vyplachujte několik minut vodou. Pokud je to možné, vyjměte kontaktní čočky a dále vyplachujte.


O značce

Značka Sodasan razí zodpovědný přístup při získávání surovin i při výrobě produktů. Specializují se na ekologickou kosmetiku a drogerii za dostupné ceny. Zakoupíte u nich čistě přírodní sortiment bez syntetických složek. Díky tomu se kosmetika a drogerie Sodasan po použití snadno rozloží a nezatěžuje životní prostředí. Zároveň nedráždí citlivé jedince se sklony k alergiím. Tyto výrobky neobsahují mikroplasty a pyšní se certifikáty Vegan a Cruelty Free. Provoz společnosti je CO2 neutrální.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.