Drogerie

Sodasan Prostředek na nádobí Citron & Limetka 1000 ml

Značka: SODASAN

Prostředek na nádobí s citronem a limetkou od Sodasan odstraňuje mastnotu a nečistoty z nádobí. Lze použít i na porcelán. Šetrný k pokožce rukou.

Velikost balení
149
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sodasan Prostředek na nádobí Citron & Limetka 1000 ml

50148598

Úvod

Usnadněte si domácí práce s prostředkem na nádobí s citronem a limetkou od certifikované značky Sodasan. Spolehlivě si poradí se zbytky jídla, skvrnami a mastnotou. Po umytí je nádobí krásně lesklé a voňavé po citrusech. Pokud současný přípravek na nádobí dráždí vaše ruce, přejděte na Sodasan. Tento produkt byl dermatologicky testován – je šetrný k pokožce rukou a chrání ji před vysoušením.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje odolnou špínu a mastnotu
  • vyrobený z obnovitelných surovin
  • obsahuje přírodní složky

Upozornění

Může způsobit vážné poškození očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití: v případě nevolnosti kontaktujte toxikologické středisko nebo lékaře. Při kontaktu s pokožkou omyjte vodou a mýdlem. Při zasažení očí vyplachujte několik minut vodou. Pokud je to možné, vyjměte kontaktní čočky a dále vyplachujte.


O značce

Značka Sodasan razí zodpovědný přístup při získávání surovin i při výrobě produktů. Specializují se na ekologickou kosmetiku a drogerii za dostupné ceny. Zakoupíte u nich čistě přírodní sortiment bez syntetických složek. Díky tomu se kosmetika a drogerie Sodasan po použití snadno rozloží a nezatěžuje životní prostředí. Zároveň nedráždí citlivé jedince se sklony k alergiím. Výrobky Sodasan neobsahují mikroplasty a pyšní se certifikáty Vegan a Cruelty Free. Provoz společnosti je CO2 neutrální.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.