Kosmetika

Le Petit Olivier Mýdlo Aleppo s olivovým a vavřínovým olejem 150 g

Mýdlo Aleppo s olivovým a vavřínovým olejem od značky Le Petit Olivier důkladně čistí tělo i vlasy od nečistot. Vhodné pro všechny typy pokožky, včetně citlivé.

175
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Le Petit Olivier Mýdlo Aleppo s olivovým a vavřínovým olejem 150 g

50150625

Úvod

Mýdlo Aleppo s olivovým a vavřínovým olejem značky Le Petit Olivier je ideální volbou pro citlivou a suchou pokožku. Vyrábí se z čistě přírodních ingrediencí, a to už více jak 4000 let. Jemně čistí pleť celého těla od nečistot. Zanechává ji dokonale vláčnou a respektuje její pH. Podle pověstí na něj nedala dopustit ani královna Kleopatra či císařovna Zenobie. Můžete použít také na intimní partie či očistu vlasů. Vhodné pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • je vhodné pro všechny typy pokožky
  • využijete ho na očistu celého těla i vlasů
  • čistí a zjemňuje pleť

O značce

Francouzská značka Le Petit Olivier je založená na úctě k přírodě a životnímu prostředí. Více než čtvrtstoletí dodává svým zákazníků kvalitní přírodní kosmetické produkty pocházející z prosluněné Provence. Firma vlastní jeden z posledních mlýnů, které drtí kamenem, a takém olivový háj v Saint Bonnet du Gard, který zahrnuje několik tisíc stromů. Hotové výrobky a použité přísady nejsou testovány na zvířatech


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.