Drogerie

Sodasan Tekutý prací prostředek na sportovní prádlo 750 ml

Značka: SODASAN

Tekutý prací prostředek na sportovní prádlo od Sodasan můžete použít k praní oblečení ze syntetiky i přírodních vláken. Nedráždí citlivou pokožku. Obsahuje přírodní složky.

249
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sodasan Tekutý prací prostředek na sportovní prádlo 750 ml

50148595

Úvod

Potřebujete vyprat sportovní nebo funkční prádlo a hledáte přípravek, který vám ho neponičí? Vsaďte na tekutý prací prostředek na sportovní prádlo do Sodasan. Použijte jej nejen na jemnou syntetiku a přírodní tkaniny, ale také na oblečení z mikrovlákna či se zabudovanou membránou (Gore-Tex, Sympatex atd.). Vypere vlákno do hloubky. A odstraní z něj všechny nečistoty a eliminuje zápach. Díky přírodní vůní vyndáte prádlo z pračky svěží a voňavé.

Hlavní vlastnosti:

  • zbaví prádlo nečistot i zápachu
  • nedráždí citlivou pokožku
  • obsahuje přírodní složky

Upozornění

Dráždí pokožku. Může způsobit vážné poškození očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití: v případě nevolnosti kontaktujte toxikologické středisko nebo lékaře. Při kontaktu s pokožkou omyjte vodou a mýdlem. Při zasažení očí vyplachujte několik minut vodou. Pokud je to možné, vyjměte kontaktní čočky a dále vyplachujte.


O značce

Značka Sodasan razí zodpovědný přístup při získávání surovin i při výrobě produktů. Specializují se na ekologickou kosmetiku a drogerii za dostupné ceny. Zakoupíte u nich čistě přírodní sortiment bez syntetických složek. Díky tomu se kosmetika a drogerie Sodasan po použití snadno rozloží a nezatěžuje životní prostředí. Zároveň nedráždí citlivé jedince se sklony k alergiím. Tyto výrobky neobsahují mikroplasty a pyšní se certifikáty Vegan a Cruelty Free. Provoz společnosti je CO2 neutrální.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.