Ostatní příkrmy

Hami Zelenina se šťavnatým kuřecím stehýnkem 8m+ 200 g

Značka: HAMI

Chutný masozeleninový příkrm Hami pro děti od ukončeného 8. měsíce. Bez přidané soli a konzervantů a mléčné složky.

49

Cena za 100 g: 24,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hami Zelenina se šťavnatým kuřecím stehýnkem 8m+ 200 g

50147459

Úvod

Hledáte chutný, a přitom hodnotný příkrm pro svého malého strávníka? Hotový masozeleninový příkrm Zelenina se šťavnatým kuřecím stehýnkem od Hami chutná jak malým, tak větším dětem. Je vyroben ze surovin vysoké kvality. Neobsahuje žádné konzervační látky, přidanou sůl, lepek ani mléčné složky. Zelenina je připravována velmi šetrně v páře, aby si zachovala veškeré prospěšné složky. Maso je pečlivě vybíráno z farem, a je cenným zdrojem bílkovin, vitamínu B12 a železa. Příkrm je určen pro děti od ukončeného 8. měsíce. Hotové jídlo ve skleničce se hodí pro domácí stravování i na cesty. Stačí pouze zamíchat a ohřát. Je vhodné příkrmy střídat a nechat děťátko v prvním roce života vyzkoušet co nejvíce druhů zeleniny, aby si zvyklo na jejich chuť a pestrost stravy. Příkrmy Hami si vaše děťátko jistě brzy zamiluje.

Hlavní vlastnosti:

  • masozeleninový příkrm pro děti od ukončeného 8. měsíce
  • pestrost a kvalita v každé lžičce
  • 100% bez konzervantů dle zákona
  • obsahuje zeleninu vařenou v páře
  • maso pečlivě vybírané z farem
  • bez přidané soli a bez lepku
  • bez mléčné složky

Složení

Mrkev 33 %, voda, brambory 19 %, rajčatové pyré z koncentrátu 12,5 %, kuřecí maso – stehno 8 %, bezlepkový pšeničný škrob, řepkový olej, petrželová nať.


Použití

Při otevření musí víčko klapnout. Před ohřátím skleničku otevřete, promíchejte a ohřejte (ale nevařte!) např. ve vodní lázni. Před podáváním zkontrolujte teplotu! Jednou ohřátou část již neuchovávejte. Nespotřebované množství uchovávejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Nepoužívejte kovovou lžičku.


Upozornění

Hami příkrm Zelenina se šťavnatým kuřecím stehýnkem je potravina pro zvláštní výživu určená pro kojence a malé děti od ukončeného 8. měsíce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.