Kosmetika

Iroha nature Peelingová obličejová maska Glycolic acid & Centella 20 ml

4.0

Peelingová obličejová maska Glycolic acid & Centella od značky Iroha nature důkladně čistí do hloubky pórů. Regeneruje, hydratuje a rozjasňuje tvář.

Akce 4 za cenu 3 Při nákupu 4 ks vybraných produktů značky Iroha získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
119
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Iroha nature Peelingová obličejová maska Glycolic acid & Centella 20 ml

50149402

Úvod

Peelingová obličejová maska Glycolic acid & Centella značky Iroha nature zbaví vaši tvář nečistot a přebytečného mazu. Kyselina glykolová nejen důkladně čistí, ale i krásně projasňuje. Zanechává příjemný, svěží pocit. Zároveň předchází tvorbě nedokonalostí. Další aktivní složkou je pupečník asijský. Ten hydratuje a zklidňuje podráždění. Podporuje pleť v regeneraci. Vhodná pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • čistí bez vysoušení
  • obnovuje pokožku
  • rozjasňuje tvář

Použití

Používejte jednou týdně. Masku aplikujte na očištěný obličej. Po 15 minutách ji sundejte. Jemnými krouživými pohyby vmasírujte do pokožky její zbytky. Neoplachujte.


O značce

Iroha nature dopřeje něžnou péči všem typům pokožky. Jedná se o tzv. clean beauty značku. Jejich přípravky jsou šetrné k pleti a snadno biologicky odbouratelné. Nezatěžují životní prostředí. Firma dbá na uhlíkovou neutralitu. Netestuje na zvířatech, což dokládá certifikát Cruelty-free od PETA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.