Kosmetika

SheCosmetics SheFoot Vyživující a hydratační ponožky 1 pár

Produktová řada: SheFoot

Vyživující a hydratační ponožky SheFoot značky SheCosmetics zjemňují a zvlhčují pokožku nohou. Zároveň regenerují a zanechávají příjemný, svěží pocit.

NAVÍC SheCosmetics SheFoot Sůl do koupele na nohy z Mrtvého moře 55 g Při nákupu vybraných produktů značky SheCosmetics získáte NAVÍC SheCosmetics SheFoot Sůl do koupele na nohy z Mrtvého moře 55 g za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
175
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SheCosmetics SheFoot Vyživující a hydratační ponožky 1 pár

50149343

Úvod

Vyživující a hydratační ponožky SheFoot značky SheCosmetics použijete na zvlhčení a zjemnění vysušené pokožky nohou. Obsahují intenzivně vyživující bambucké máslo a výtažky ze zeleného čaje, ženšenu, šišáku bajkalského a ovsa. Díky panthenolu a vitaminu E nastartují regeneraci. Vyhlazují zhrublá místa a podporují ochrannou hydrolipidovou vrstvu chodidel. Dermatologicky testovány. Jsou vhodné pro diabetiky a mají veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • dodávají vlhkost vysušené pokožce
  • zjemňují zhrublá místa
  • posilují ochrannou bariéru a předchází vysoušení

Použití

Před použitím chodidla omyjte a osušte. Rozevřete ponožky a nasaďte si je. Horní okraj otočte dovnitř, abyste aktivní látky neaplikovali i na další části těla. Nechte působit okolo 30 minut. Po sundání není nutné chodidla znovu omývat. Zbytky produktu buď odstraňte papírovým ubrouskem, anebo je jemnými krouživými pohyby vmasírujte do chodidel. Hydratační kúru s vyživujícími ponožkami si dopřejte vždy jednou za týden.


Upozornění

Jedná se o jednorázový výrobek určený pouze na chodidla, nepoužívejte na jiné části těla. V případě zasažení očí je okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Nepoužívejte na poraněnou, podrážděnou nebo sluncem spálenou pokožku. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Uchovávejte při teplotě od 15 do 25 °C.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.