Kosmetika

BIRETIX Hydramat hydratační gel 50 ml

Značka: BIRETIX

BIRETIX Hydramat je hydratační gel se zmatňujícím efektem pro mastnou či problematickou pleť se sklony k nedokonalostem a tvorbě akné. Pomáhá regenerovat pokožku.

409
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BIRETIX Hydramat hydratační gel 50 ml

50145235

Úvod

BIRETIX Hydramat je hydratační a regenerační gel se zmatňujícím efektem pro mastnou či problematickou pleť se sklony k nedokonalostem a tvorbě akné. Obsahuje hydratační komplex, který rychle obnovuje kožní bariéru, obsažená technologie RetinSphere® pomáhá regenerovat pokožku – působí mírně keratolyticky (odstraňuje odumřelé buňky pokožky), a spolu s kyselinou tranexamovou, snižuje pozánětlivou hyperpigmentaci. Lehký, rychle se vstřebávající fluid je vhodný pro každodenní péči.

Hlavní vlastnosti

  • hydratuje a pomáhá regenerovat pokožku
  • rychle obnovuje kožní bariéru
  • zmatňující efekt – pomáhá redukovat přebytečný maz a lesk

Složení

Technologie RetinSphere®, niacinamid, kyselina hyaluronová, kyselina tranexamová, zinc PCA, retinol, skvalan, vitamin E.


Použití

Aplikujte na vyčištěnou pokožku jemným vmasírováním. Používejte podle potřeby (jednou nebo vícekrát denně). Před použitím protřepejte.


Upozornění

Vyhněte se přímému kontaktu s očima a sliznicemi. Pokud k tomu dojde, opláchněte vodou. Změna barvy neovlivňuje účinnost a toleranci formule.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.