Doplněk stravy

Gyntima Fytoprobiotics 60 kapslí

Značka: GYNTIMA

Gyntima Fytoprobiotics obsahuje kombinaci probiotických bakteriálních kmenů, které podporují přirozenou rovnováhu vaginální a střevní mikroflóry.

275
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Gyntima Fytoprobiotics 60 kapslí

50149334

Úvod

Gyntima Fytoprobiotics je doplněk stravy, který podporuje přirozenou rovnováhu vaginální a střevní mikroflóry. Obsahuje kombinaci probiotických bakteriálních kmenů, které přežívají průchod trávicím traktem a mohou úspěšně přecházet do vaginální prostředí.

Hlavní vlastnosti

  • kombinace Lactobacillus rhamnosus a Lactobacillus acidophilus
  • podporuje přirozenou rovnováhu vaginální mikroflóry
  • klinicky prokázaná účinnost

Publikované klinické studie

Randomizovaná kontrolovaná studie zveřejněná v časopise BMC Women's Health v roce 2017 zjistila, že kombinace probiotik HN001™ a La-14® významně zvýšila množství laktobacilů a snížila výskyt bakteriální vaginózy u žen. Další randomizovaná kontrolovaná studie publikovaná v časopise Beneficial Microbes v roce 2018 zjistila, že kombinace probiotik HN001™ a La-14® významně zvýšila množství laktobacilů a snížila výskyt infekcí močových cest u žen s anamnézou opakujících se infekcí močových cest.


Dávkování

Užívejte 2x denně 1 kapsli, ideálně s jídlem nebo po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Pokud současně užíváte antibiotika, dodržte alespoň 2hodinový odstup. Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu minimálně 2-3 měsíců. Kúru je možné několikrát do roka zopakovat.


Složení

Složení 1 kapsle: Extrakt plodu pomerančovníku hořkého (Citrus aurantium) – obsahuje synefrin <1,30 mg, hesperidin 1,30-2,60 mg, protispékavé činidlo: stearan hořečnatý, objemové činidlo: mikrokrystalická celulóza, želatina, L. acidophilus La-14® a L. rhamnosus HN001™ (1,47 mld CFU).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Po otevření uchovávejte přípravek v chladničce. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.