Ostatní

Wood Wick Vonná svíčka Evening Onyx 609 g

Značka: WOOD WICK

Wood Wick Vonná svíčka Evening Onyx provoní váš domov vůní jasmínového lístku, černé orchideje a santalového dřeva. V kombinaci s jemným zvukem praskajícího knotu vytváří útulnou a uvolňující atmosféru.

609
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Wood Wick Vonná svíčka Evening Onyx 609 g

50150547

Úvod

Elegantně tvarovaná vonná svíčka Wood Wick Evening Onyx s dřevěným víčkem provoní váš domov vůní jasmínového lístku, černé orchideje a santalového dřeva. Osvěžující aroma v kombinaci s jemným zvukem praskajícího knotu dokonale vytvoří útulnou atmosféru. Svíčka sestává ze směsi prémiového parafínu a sójového vosku s vysoce koncentrovanými vůněmi, a tak je schopna zajistit čisté hoření bez nepříjemných zbytků. Otevřený tvar svíčky zvyšuje plochu odpařování vonných esencí z voskového jezírka a nabídne vám dlouhotrvající vonný zážitek. Patentovaný tvar dřevěného knotu Pluswick® Innovation vytváří zklidňující zvuk praskajícího ohně.

Hlavní vlastnosti:

  • předpokládaní doba hoření: 110–120 hodin
  • s vůní jasmínového lístku, černé orchideje a santalového dřeva
  • dřevěný knot vytvářející zvuk praskajícího ohně

Složení

  • Hlava: chladný ozón, žlutý grapefruit, nektarinka.
  • Srdce: orris, bílé geranium, heliotrop.
  • Základ: zlaté pačuli, pižmo, olibanum.

Upozornění

Hořící svíčku nikdy nenechávejte bez dozoru. Umístěte ji mimo dosah dětí a domácích zvířat.  Mezi hořícími svíčkami vždy nechávejte prostor odpovídající pětinásobku průměru svíčky. Nenechávejte svíčku v blízkosti předmětů, které se mohou snadno vznítit. Může vyvolat alergickou kožní reakci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.