Kosmetika

Mommy Care Přírodní Krém na strie 100 ml

Značka: MOMMY CARE

Mommy Care Přírodní Krém na strie proniká do všech vrstev pokožky, aby zajistil její hydrataci a pružnost. Zlepšuje odolnost pokožky proti napínání rychle rostoucího těhotenského bříška.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značky Mommy Care získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
499
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Mommy Care Přírodní Krém na strie 100 ml

50149769

Úvod

Mommy Care Přírodní Krém na strie byl speciálně navržen tak, aby pronikal do všech vrstev pokožky a zajistil její hydrataci a pružnost. Rychle rostoucí bříško během těhotenství napíná pokožku do extrému, proto je důležité udržovat pokožku vláčnou a podpořit její elasticitu. Přírodní Krém na strie Mommy Care obsahuje bambucké máslo, jojobový a avokádový olej se zklidňujícím výtažkem měsíčku lékařského. Má nemastnou texturu, která se lehce vstřebává a jeho jemnou vůni nastávající maminky milují, dokonce i ty, které jsou v tomto období na vůně citlivé.

Hlavní vlastnosti

  • pokožka je odolnější proti napínání rychle rostoucího bříška
  • udržuje pokožku hydratovanou a vláčnou
  • podporuje elasticitu namáhané pokožky

Složení

Mimo jiné obsahuje: bambucké máslo, jojobový olej, avokádový olej, olivový olej, kyselinu salicylovou.


Použití

Používejte ráno a večer od 12. týdne těhotenství až do porodu. Krém nanášejte na břicho, ale i na stehna, zadek či hrudník, a krouživými pohyby jej vmasírujte, dokud se zcela nevstřebá.


Upozornění

Vyhněte se kontaktu s očima. V případě zasažení očí důkladně vypláchněte vodou. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neaplikujte na podrážděnou pokožku nebo pokud jste alergický na některou z uvedených složek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.