Kosmetika

ATTITUDE Oceanly Tuhý make-up Moka 12 g

Značka: ATTITUDE
Produktová řada: Oceanly

Tuhý make-up v odstínu Moka ATTITUDE Oceanly dokonale kryje nedokonalosti a sjednocuje tón pleti. Obsahuje také 2 % kolagenu pro pevnější a hydratovanou pokožku.

Při nákupu 2 ks sleva 20 % Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky ATTITUDE získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
759
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ATTITUDE Oceanly Tuhý make-up Moka 12 g

50150524

Úvod

Tuhý make-up v odstínu Nude ATTITUDE Oceanly dokonale kryje nedokonalosti a sjednocuje tón pleti. Obsahuje fytoglykogen, který udržuje přirozenou hydrataci v pokožce a zabraňuje jejímu vysychání. Je také obohacen o 2 % kolagenu pro pevnější a pružnější pokožku. Bojuje proti známkám stárnutí a zanechává svěží a rozjasněný vzhled. Make-up v tyčince je velmi praktický. Snadno se nanáší, přirozeně splývá s pleti a hezky kryje. Nekomedogenní složení. Balen v biologicky rozložitelné kartonové tubě, která snižuje množství plastového odpadu.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale kryje nedokonalosti
  • sjednocuje barvu pleti
  • 99,9 % přírodních ingrediencí
  • nekomedogenní složení
  • vegan

Složení

Obsahuje 99,9 % přírodních ingrediencí. Mimo jiné v něm najdete kolagen, fytoglykogen a výtažky z řas.


Použití

Vysuňte make-up z tuby. Po hydrataci pokožky naneste na obličej. Jemně vklepejte pomocí prstů, zapracujte štětcem nebo houbičkou. Hladký, krémový povrch, je dostupný v 5 barvách, které se přizpůsobí pleti. Pro dosažení dokonalého looku použijte matující krém Oceanly jako základ pod make-up.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.