Drogerie

Lenor Vonné perličky vůně Arielu 510 g

Značka: LENOR
5.0

Vonné perličky vůně Arielu značky Lenor dodají vašemu prádlu vůni a svěžest, ať už se jedná o oblíbenou halenku nebo sportovní legíny. Vůně vydrží až 12 týdnů.

329
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Lenor Vonné perličky vůně Arielu 510 g

50152778

Úvod

Rádi byste svému prádlu dodali dlouhotrvající svěží vůni? Sáhněte po vonných perličkách vůně Arielu od značky Lenor. Jsou vhodné pro všechny druhy prádla, včetně sportovního oblečení a dalších typů, u kterých je potřeba zachovat savou vlastnost. Díky perličkám bude látka ve skříni vonět až 12 týdnů po vyprání. Perličky Fresh vaše smysly vezmou na procházku květinovou zahradou. Vonná kompozice se skládá z kytice frézií, fialek a růží. Srdce tvoří aromatické svěží tóny, které doplňuje hřejivý jantar.

Hlavní vlastnosti:

  • propůjčí prádlu dokonalou svěžest
  • voní po květinách a jantaru se svěžími tóny
  • jsou vhodné na všechny druhy oblečení

Složení

Parfémy, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool


Použití

Perličky nasypejte do prázdného bubnu, potom vložte oblečení. Přidejte prací prášek a aviváž. Doporučené dávkování = 13,5 g. To představuje 1/3 uzávěru. Až 3 uzávěry na jedno praní. Nesypte do dávkovacího zásobníku na aviváž nebo do sušičky.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI POŽITÍ: Okamžitě volejte lékaře. Obsahuje Ethyl Linalool, Eucalyptol, Alpha-isomethyl ionone, Tetrahydrolinalool, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, 4-tert-Butylcyclohexyl Acetate. Může vyvolat alergickou reakci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.