Péče o dítě

NUK Dudlík Star latexový 0-6m box 1 ks

Značka: NUK

Latexový dudlík NUK Star 0-6 m uklidňuje dítě jako žádný jiný. Savička dudlíku je natolik plochá, tenká a úzká, že přirozeně padne miminku do pusy a nevyvíjí tlak na čelist.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky NUK získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
95
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NUK Dudlík Star latexový 0-6m box 1 ks

50137877

Úvod

Latexový dudlík NUK Star uklidňuje miminko jako žádný jiný. Savička dudlíku je natolik plochá, tenká a úzká, že přirozeně padne miminku do pusy a pomáhá redukovat tlak na čelist. Díky své kompaktnosti nechává jazyku dostatek místa pro přirozené sací pohyby. Dudlík věrně napodobuje bradavku při kojení a dokáže uklidnit dítě ještě lépe než kdy dřív.

Ortodontický tvar pro správný vývoj zubů

NUK svým ortodontickým tvarem nebrání v normálním vývoji zubů a dásní, a proto jej schvalují zubní lékaři. Snadno se čistí a vyvařuje. Materiál je chuťově neutrální a bez BPA. Udržitelnost je pro nás na prvním místě, a tak každý dudlík NUK dodáváme v odolné a znovupoužitelné krabičce. Ta jej udržuje v čistotě a v bezpečí především ve chvílích, kdy jste na cestách. Krabička je navíc vhodná ke sterilizaci v mikrovlnné troubě.

Hlavní vlastnosti:

  • vhodný od narození
  • neobsahuje BPA
  • podporuje snadné střídaní kojení a tišení dudlíkem
  • s cestovní krabičkou
  • ortodontický tvar pro správný vývoj zubů

Složení

100% latex.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.