Kosmetika

Le Petit Olivier Čisticí micelární šampon pro normální a rychle se mastící vlasy 250 ml

Čisticí micelární šampon pro normální a rychle se mastící vlasy od Le Petit Olivier odstraňuje nečistoty z vlasů a skalpu. Reguluje tvorbu mazu, nevysušuje.

79
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Le Petit Olivier Čisticí micelární šampon pro normální a rychle se mastící vlasy 250 ml

50150629

Úvod

Čistící micelární šampon pro normální a rychle se mastící vlasy od Le Petit Olivier důkladně čistí pokožku hlavy a vlasy od nečistot a přebytečného mazu. Reguluje mazotok a předchází jeho nadměrné tvorbě. Obsahuje extrakt z aloe vera a zeleného čaje, které pečují o pokožku hlavy i kadeře. Posiluje strukturu vlasů a chrání je před vysušením během mytí. Po umytí jsou pevné a lesklé. Zanechává dlouhotrvající pocit svěžesti. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • reguluje tvorbu mazu
  • posiluje kadeře a dodává jim lesk
  • obsahuje 95 % přírodních ingrediencí

O značce

Francouzská značka Le Petit Olivier je založená na úctě k přírodě a životnímu prostředí. Více než čtvrtstoletí dodává svým zákazníků kvalitní přírodní kosmetické produkty pocházející z prosluněné Provence. Firma vlastní jeden z posledních mlýnů, které drtí kamenem, a takém olivový háj v Saint Bonnet du Gard, který zahrnuje několik tisíc stromů. Hotové výrobky a použité přísady nejsou testovány na zvířatech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.