Potraviny a nápoje

POEX Choco Exclusive Mlsný balíček 600 g

Značka: POEX

POEX Choco Exclusive Mlsný balíček se hodí jako pohoštění pro návštěvy nebo když dostanete chuť mlsat. Její delikátní příchuť nabídne gurmánský zážitek, který si budete chtít zopakovat.

255

Cena za 100 g: 42,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: POEX Choco Exclusive Mlsný balíček 600 g

50109240

Úvod

POEX Choco Exclusive Mlsný balíček sestává z ananasových kostek v hořké čokoládě (20 %), arašídů v mléčné čokoládě (20 %), plodů klikvy velkoplodé v bílé čokoládě (20 %), kokosových kostek v mléčné čokoládě (20 %) a mandlí v bílé a mléčné čokoládě s kávou (20 %) se hodí jako pohoštění pro návštěvy nebo když dostanete chuť mlsat. Její delikátní příchuť nabídne gurmánský zážitek, který si budete chtít zopakovat.

Hlavní vlastnosti:

  • lahodná směs sušeného ovoce a ořechů v čokoládě
  • delikátní příchuť nejen pro milovníky sladkostí
  • vhodné jako pohoštění pro návštěvy

Složení

Cukr, proslazený ananas 11 % (ananas, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: OXID SIŘIČITÝ), kakaové máslo, ARAŠÍDY loupané, pražené 8 %; proslazené plody klikvy velkoplodé (Vaccinium macrocarpon) 7 % (klikvy, cukr, slunečnicový olej), kokosové kostky 7 % (strouhaný kokos, fruktózový sirup, maltodextrin, fruktóza), kakaová hmota, jádra MANDLÍ pražená 4 %, sušené odstředěné MLÉKO, sušené plnotučné MLÉKO, MLÉČNÝ TUK, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová), sušená SYROVÁTKA, emulgátory (lecitiny a SÓJOVÝ LECITIN a polyglycerylpolyricinoleát), maltodextrin, kakaový prášek, LAKTÓZA, mletá káva 0,2 %, přírodní vanilkové aroma. V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %, v hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %. Vedle kakaového másla obsahuje hořká a mléčná čokoláda rostlinné tuky. Výrobek může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek a sezamu.Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.