Kompletní krmivo

Rasco Premium Indoor Krůtí s kořenem čekanky granule 2 kg

Prémiové, kompletní krmivo pro dospělé kočky od 1 roku žijící v domácnosti, které mají méně pohybu a sklon ke zvýšenému příjmu potravy.

279
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Rasco Premium Indoor Krůtí s kořenem čekanky granule 2 kg

50150993

Úvod

Prémiové, kompletní krmivo pro dospělé kočky od 1 roku žijící v domácnosti, které mají méně pohybu a sklon ke zvýšenému příjmu potravy. Krmivo má nižší obsah proteinů, ale zachovanou potřebnou hladinu všech důležitých živin a minerálů.


Dávkování

Krmivo podávejte suché nebo lehce zvlhčené. Vždy zajistěte, aby měla Vaše kočka dostatek čerstvé, pitné vody.  Denní výživové požadavky se mohou lišit v závislosti na prostředí, životním stylu (venkovní nebo domácí), temperamentu, velikosti, věku a aktivitě. Výrobek není určený pro lidskou konzumaci. Doporučené denní dávkování viz krmná tabulka (Feeding table).  Skladujte na chladném a suchém místě. Pokaždé se ujistěte, že je obal řádně uzavřen. 


Složení

Sušené krůtí maso (35 %), rýže (14 %), kukuřice (11 %), kuřecí tuk (5 %), hydrolyzovaný živočišný protein, vývar, lososový olej (2 %), vláknina z řepných řízků, hrachová vláknina, lněné senínko (1 %), pivovarské kvasnice (0,8 %), kořen čekanky (0,5 %), sušená mrkev (0,5 %), sušená yucca (0,2 %), psyllium (0,2 %), taurine (0,1 %), extrakt z rozmarýnu (20 mg/kg), extrakt tocoferolu z rostlinného oleje, extrakt z aloe vera, kyselina citronová, kyselina askorbová, vitamíny a minerály. Omega 3 a Omega 6 v optimálním poměru. Analytické složky: hrubý protein 34 %, hrubé oleje a tuky 13 %, hrubý popel 5,5 %, vlhkost 5 %, hrubá vláknina 2,5 %, vápník 1,5 %, fosfor 1,1 %.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.