Doplněk stravy

NaturalProtein Spalovač 60 kapslí

NaturalProtein Spalovač je doplněk stravy s kofeinem, synefrinem a extraktem s garcinie, která přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti a pomáhá omezit chuť k jídlu.

399

Cena za 1 kus: 6,65 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NaturalProtein Spalovač 60 kapslí

50150220

Úvod

NaturalProtein Spalovač je doplněk stravy s kofeinem, synefrinem a extraktem s garcinie, která přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti. Garcinie kambodžská bývá nazývána „jablkem sytosti“, protože pomáhá omezit chuť k jídlu. Její hlavní složkou je kyselina hydroxycitrónová, která brání syntéze tuků z glukózy a na místo toho vytváří svalový nebo jaterní glykogen. Zelený čaj působí jako antioxidant a napomáhá vylučování vody z těla, extrakt ze zeleného čaje podporuje metabolismus tuků. Obsažený kofein vás podpoří při fyzické aktivitě vedoucí k vysněné štíhlé linii.

Aktivní látky v přípravku NaturalProtein Spalovač

  • garcinie kambodžská pomáhá omezit chuť k jídlu a přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti
  • extrakt ze zeleného čaje podporuje metabolismus lipidů
  • kofein zlepšuje soustředění a podporuje hbitost a zvýšení kapacity vytrvalostního výkonu
  • vitamin C povzbuzuje imunitu a přispívá k normální tvorbě kolagenu
  • vitaminy C a B3 podporují normální energetický metabolismus a přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně (najednou), ideálně před tréninkem nebo 30 minut před jídlem. Nepoužívejte před spánkem.  Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

2 kapsle obsahují: Extrakt z Garcinia cambogia (350 mg), kofein bezvodý (200 mg), extrakt ze zeleného čaje (150 mg), mikrokrystalická celulóza, vitamin C (80 mg 100 % RHP), synefrin (20 mg), vitamin B3 (12 mg 100 % RHP), veganská kapsle. Alergeny: může obsahovat stopy vajec, sóji a mléka. RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Obsahuje kofein. Nekombinujte s dalšími doplňky stravy a potravinami obsahujících kofein. Před užíváním se poraďte se svým ošetřujícím lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.