Kosmetika

Dermacol Men Agent deodorant Dont worry be happy 150 ml

Značka: DERMACOL

Dermacol Men Agent deodorant Dont worry be happy s povzbuzující citrusovou vůní dodává pocit svěžesti a eliminuje zápach potu.

NAVÍC Dermacol Mega Lashes řasenka černá 13 ml Při nákupu produktů značky Dermacol v minimální hodnotě 399 Kč získáte NAVÍC Dermacol Mega Lashes řasenku černou 13 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
55
Ušetříte 20%

Původní cena:  69 Kč  ·  sleva 14 Kč

Nejnižší cena před slevou: 69 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dermacol Men Agent deodorant Dont worry be happy 150 ml

50152066

Úvod

Pánský deodorant Dermacol Don´t worry be happy s povzbuzující citrusovou vůní dodává pocit svěžesti a eliminuje zápach potu. Přípravek se dokonale doplňuje se sprchovým gelem stejné řady a dodává pokožce příjemnou osvěžující vůni.

Hlavní vlastnosti:

  • dodává pocit čistoty a svěžesti
  • eliminuje zápach potu
  • pro všechny typy pokožky

 


Upozornění

Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Do odpadu vhazujte pouze zcela vyprázdněnou lahev. Používejte pouze pro stanovený účel. Nestříkejte do očí. Nepoužívejte na poraněnou či podrážděnou pokožku. Vyvarujte se delší aplikaci a přímému vdechování. Uchovávejte mimo dosah dětí


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.