Kosmetika

Avène Cleanance A.H.A Exfoliační sérum 30 ml

Značka: AVÈNE
Produktová řada: Cleanance
4.0

Exfoliační sérum Avène Cleanance s A.H.A kyselinami obnovuje pokožku, vyhlazuje její strukturu je zanechává ji hedvábně hebkou na dotek. Dermatologicky testováno.

*Při nákupu nad 390 Kč sleva 150 Kč *Při nákupu označených produktů značky Avène řady XeraCalm, Cleanance, Tolerance nebo Cicalfate+ v minimální hodnotě 390 Kč vč. DPH získáte slevu 150 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
815
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Avène Cleanance A.H.A Exfoliační sérum 30 ml

50150091

Úvod

Exfoliační sérum Avène Cleanance s A.H.A kyselinami obnovuje pokožku, vyhlazuje její strukturu je zanechává ji hedvábně hebkou a vláčnou na dotek. Sérum s patentovanými přírodními kyselinami¹ 1,5krát účinnější² než kyselina salicylová, zanechává viditelně hladší strukturu pleti již po 10 dnech³. Exkluzivní duo kyseliny mléčné a kyseliny jantarové redukuje nedokonalosti, stahuje póry a působí proti tmavým skvrnám. Kyselina glutamová reguluje mazotok a zanechává svěží pleť. Sérum dále obsahuje termální vodu Avène, která zklidňuje, posiluje a obnovuje rovnováhu pokožky. Ideální na citlivou pleť se sklonem k akné. Obsahuje pouze 10 složek a 99 % ingrediencí přírodního původu. Dermatologicky testováno.

Hlavní vlastnosti:

  • bojuje proti nedokonalostem pleti
  • redukuje skvrny a černé tečky
  • stahuje póry a vyhlazuje strukturu pleti

Použití

Aplikujte jednou až dvakrát denně, ráno a/nebo večer, na čistou a osušenou pleť obličeje, krku a dekoltu. Vyhněte se oblasti okolo očí. Nanášejte před aplikací krémem.

¹ Patent ve fázi schvalování
² Ex-vivo test, model na explantátu porovnávající účinek kyseliny mléčné + jantarové vs. kyseliny salicylové ve srovnatelných koncentracích na tuhost rohové vrstvy
³ Reálný test – 74 dobrovolníků – ranní a/nebo večerní aplikace.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.