Značka / J.VINCE (1 - 11 / 11)
J.VINCE 100% Bezlepková rýžová celozrnná...
Přirozeně bezlepková mouka je lehká a dobře stravitelná, využívá se k vaření, pečení i zahušťování.
J.VINCE 100% Bezlepková rýžová mouka BIO 500...
Přirozeně bezlepková mouka je lehká a dobře stravitelná, využívá se k vaření, pečení i zahušťování.
J.VINCE Kukuřičná krupice 500 g
Přirozeně bezlepková zdravá kukuřičná krupice, která má široké spektrum využití.
J.VINCE Pšeničné otruby 250 g
Pšeničné otruby jsou zdrojem nerozpustné vlákniny, vhodné je přidávat do jídel, do mouky při pečení pečiva, do jogurtů.
J.VINCE směs na bezmasé karbanátky 250 g
Masopustní směs je vynikající alternativa karbanátky nejen pro vegetariány.
J.VINCE Špaldová celozrnná mouka polohrubá...
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí, může se použít místo pšeničné mouky do oblíbených jídel.
J.VINCE Špaldová krupice 1 kg
Špaldová krupice je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je vynikající pro přípravu sladkých pokrmů.
J.VINCE Špaldová mouka bílá polohrubá 1 kg
Špaldová mouka je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je vynikající na pečení.
J.VINCE Špaldová mouka celozrnná polohrubá...
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí, může se použít místo pšeničné mouky do oblíbených jídel.
J.VINCE Těstoviny cizrnové bezvaječné špagety...
Chutná alternativa bezlepkových těstovin z cizrnové mouky.
J.VINCE Žitná celozrnná mouka hladká 1 kg
Žitná mouka se používá v pekařství, je snadno kombinovatelná s ostatními druhy mouk a dodává pečivu a chlebu specifickou chuť.
Léky - Copyright © 2020 - Lékárna online